Originální tip na svatební den aneb létající lampiony štěstí

Chcete uspořádat svým přátelům originální prožití svatebního dne a připravit pro svatební hosty neočekávané zpestření svatebního večera?

 

Hitem letošní sezony se staly létající lampiony štěstí, jejichž vypouštění může zpestřit svatební večer nejen snoubencům, ale i jejich hostům a přítomným dětem. Akce, kterou můžete utajit až do jejího zahájení vás nebude stát velké finanční prostředky, ale radost, kterou způsobíte bude nesrovnatelně větší.

Jedná se o malé horkovzdušné balonky, na které mohou snoubenci i svatebčané napsat svá přání a po zapálení knotu je vypustit nad hlavy nadšeného publika. Vítr je může odnést až do mnohakilometrové dálky. Pohled na vznášející se lampiony se nesmazatelně vryje do paměti všech účastníků vašeho svatebního dne a  brzy jistě splní vaše přání.

Létající lampiony štěstí mají svůj původ v jihovýchodní Asii, kde je jejich hromadné vypouštění neodmyslitelnou součástí mnoha festivalů. V posledních letech se taky staly hitem v západní Evropě. Svoji oblibu si postupně získávají pro svoji snadnou cenovou dostupnost (jeden lampion cca. 100 CZK), ale i  originalitu i u nás.

Více informací naleznete zde: létající lampiony.